måndag 13 augusti 2012

About Us

Denna blogg drivs av fyra tjejer som är jätte bra kompisar, njut! 

Vi tackar även Belén som gjort den härliga designen! ;) 

Kim 

Kim är 15 och fyller 16 i Januari. Kims intressen är att vara med vänner och träna. Träningen har tyvärr inte blivit av eftersom hon bröt benet i början av sommaren. Träningen börjar så fort möjligt då hon kan, nu när motivationen är på topp. Hon har alltid någon knasig ideé så man har aldrig tråkigt med henne. 


// Vicky 

Victoria

Victoria som då kallas vicky är en 14 årig tjej som fyller 15 i november. Vickys intressen är att vara med vänner och fotografera. Vicky har som hobby dans och dansar typ all the time.
Vicky är av person rolig, galen,snäll och glad.


// Janina

Milla

Milla är en glad tjej på 14 vårar. Hon är pålitlig och oftast glad. Hon är väldigt söt till beteendet och har alltid en rolig förklaring på saker. På sin fritid tränar hon bla. handboll, är med vänner och festar då och då , shoppar och lever livet för fullt . 


// Kim 

Janina 

Janina som kallas mest av alla Jansku fyllde 8 juli 14 år! Jansku är en glad,humoristisk och ganska modig tjej som tycker om att spela handboll och att ta det lugnt med kompisarna. Man märker att Jansku   påverkas av sin hårfärg som är då blond,pågrund av sina konstiga ideer. Här fick ni veta lite om min fina vän jansku


// Milla 

3 kommentarer:

 1. Helt super snygg headare!! :) Thumbs up till den som designat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackk! Och joo Belén designade :) <3

   http://belens.webblogg.se/

   Radera