torsdag 18 oktober 2012

Woops

Hej! Har inte kunnat blogga på ett par dar då min telefon var och fixas. Den gick inte att fixa så fick en ny... Men ja nu kan jag börja blogga igen.
På onsdag var jag med Vici och Milla hos Soffi och hade en jätte lyckad flickkväll. Kommer aldrig att glömma den kvällen.
Nu på kvällen var jag me Milla, Eicca och Zacce hos min mamma och tittade på film. Nu myser jag hemma och ska snart och sova. :)
Puss Kim
(Har inga bilder nu då alla försvann när jag fick ny telefon)

2 kommentarer:

 1. vad fick du för telefon? och kan ni berätta vad ni gjorde då nör ni fick vici att gråta för typ nån skräck film!:)???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick en iphone 4s,
   Vici hatar att se på skräckfilm men nu på onsdag så ville jag med Soffi och Milla att vi skulle se på skräckfilm under vår flickkväll. Så vi bestämde oss för att lura Vici. Vi andra kom ändå tidigare till Soffi så då passade vi på att hyra skräckfilmen och sen så gjorde vi på datorn ett fejk filmfodral till en påhittad film, Let's go camping 2, kallade vi den. Vi såg sen hela skräckfilmen utan att Vici förstod att det var en skräckfilm. (Det var ju bara en lite skrämmande romantisk komedi...XD) Nåja men sen då filmen var slut så berättade vi allting för Vici och hon brast ut i gråt och skratt av chocken. Så ganska lyckat var det! :) / Kim

   Radera